Jawatan Kosong Felda

Felda Holdings Bhd adalah sebahagian daripada Kumpulan Global Felda, perusahaan berasaskan pertanian pelbagai yang terlibat dalam pelbagai tanaman perladangan, minyak & lemak, bahan kimia oleo, logistik dan perkhidmatan seperti pelancongan, dan kejuruteraan. Kumpulan mempunyai operasi di Malaysia dan 12 negara-negara lain seperti Amerika Syarikat, China, Afrika Selatan dan Timur Tengah. Felda Holdings Bhd menikmati perniagaan yang agak besar berjumlah RM15 billionof hasil. Kami mempunyai 44 anak-anak syarikat yang aktif, syarikat bersekutu dan syarikat usahasama yang menggaji 19.000 pekerja di 150 estet, 70 buah kilang, tujuh kilang penapisan; dan beberapa logistik dan pemasangan pukal.


Karier kami kepada usaha global dan usaha kita untuk menubuhkan sebuah kehadiran antarabangsa menawarkan platform yang luas peluang kerjaya kepada individu-individu berbakat dan dinamik yang bertujuan untuk menghulurkan potensi mereka dalam persekitaran yang mencabar dan merangsang. Komitmen kami untuk memberi pendedahan modal insan memberikan kakitangan pelbagai pengetahuan dan pengalaman untuk kerjaya yang memuaskan.

Kami mencari individu yang terdiri daripada pelbagai latar belakang dengan keinginan untuk mengambil cabaran. Marilah menyertai organisasi kami yang sangat bersepadu dan ke hadapan.

Sila lihat peluang pekerjaan di bawah. Jika tidak ada peluang-peluang yang disifatkan tersedia atau yang sesuai, sila kemukakan resume anda sebagai permohonan umum.

Selaras dengan perkembangan perniagaan kami, kami ingin mempelawa individu yang berkelayakan dan dinamik untuk mengisi jawatan kosong berikut:

1.Manager, Enterprise Risk Management
2.Manager/Senior Manager In-House Tax
3.Mill Advisor Kuala Lumpur Senior Manager
4.Factory Advisor (Inspectorate – Rubber)

Felda Holdings Bhd
Tingkat 9, Balai Felda, Jalan Gurney 1, Kuala Lumpur 54000.
Website: feldaholdings.com

Kata Carian Dari Pengunjung:

jawatan kosong mardi 2012, jawatan kosong felda 2012, jawatan kosong sabah 2012, jawatan kosong technician 2012, kerja kosong sabah 2012, kerja kosong di terengganu 2012, kerja kosong felda 2012, kerja kosong technician 2012, jawatan kosong di felda 2012, felda jawatan kosong 2012, cari pekerjaan dengan felda, jawatan kosong di terengganu 2012, jawatan kosong mardi terengganu 2012, jawatan kosong kilang 2012, jawatan kosong felda plantation 2012, kerja kosong kilang 2012, jawatan kosong kwsp sabah 2012, felda holding jawatan kosong 2012, felda plantation jawatan kosong 2012, jawatan kosong pegawai agama FELDA 2012, kerja kosong di felda 2012, kerja kosong di kuala terengganu 2012, jawatan kosong kerajaan terkini 2012 di sabah
 
This entry was posted in Iklan Kerja and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Lain-Lain Iklan Jawatan Kosong

Error: Feed has a error or is not valid

Error: Feed has a error or is not valid