Jawatan Kosong di KFC

KFC Holdings (Malaysia) Bhd merupakan salah satu daripada francais terbesar di Malaysia yang merupakan sebuah syarikat berkepentingan awam (public listed). KFC Holdings menjemput individu-individu dinamik yang ingin menjadi sebahagian daripada pasukan organisasi antarabangsa ini untuk membina kerjaya yang kukuh bagi memohon jawatan kosong sebagai Senior Executive (Market Insight). Calon mestilah mempunyai Ijazah dalam bidang perniagaan, mereka yang berpengalaman juga akan dipertimbangkan. Iklan jawatan kosong kfc adalah seperti berikut.

jawatan kosong kfc

Jawatan Kosong KFC – Senior Executive, Market Insight

Tanggungjawab:

- Terlibat pembangunan pasaran untuk semua segmen pasaran
- Membangunkan dan melaksanakan amalan dan proses pasaran yang terbaik
- Membantu dan menyokong ketua jenama(brand heads) dan Pengurus Besar(General Manager) masing-masing untuk mengenalpasti kunci utama yang boleh digunakan untuk menyediakan pelan pemasaran yang lebih berkesan lagi.

Syarat-syarat:

- Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Perniagaan atau yang berkaitan, mereka yang mempunyai pengalaman kerja yang berkaitan juga akan dipertimbangkan.
- Pengalaman dalam penyelidikan dan pembangunan pasaran, kedua-dua kualitatif dan kuantitatif.
- Boleh menjadi seorang penyelidik pasaran untuk bekerjasama dengan agensi-agensi penyelidikan tradisional atau pelanggan, berminat dalam penyelidikan.

Pemohon yang berminat dengan jawatan kosong kfc ini adalah dipelawa untuk menghantar permohonan dengan resume terperinci yang menyatakan nombor telefon, gaji semasa dan jangkaan bersama-sama dengan gambar terbaru berukuran pasport kepada:

Recruitment Section – Group HR
KFC Holdings (Malaysia) Bhd (Company No. 65787-T)
Level 14 Wisma KFC
No. 17 Jalan Sultan Ismail
50250 Kuala Lumpur

Semua permohonan adalah rahsia. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dihubungi.

Info Tambahan:

MCTF Mar / Apr 2012 Resume Deposit
Mid Valley Exhibition Centre,Kuala Lumpur

KFC akan berada di pameran kerjaya MCTF Mar / Apr 2012 daripada 30 Mar – 1 Apr 2011 (10 pagi – 7 malam) di Mid Valley Exhibition Centre, anda juga boleh hadir ke pameran kerjaya tersebut untuk lebih banyak lagi peluang pekerjaan. Sila bawa resume bersama dan dokumen berkaitan.

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.8/5 (25 votes cast)
Jawatan Kosong di KFC, 3.8 out of 5 based on 25 ratings

Kata Carian Dari Pengunjung:

mctf 2012, jawatan kosong jpam kedah, kerja kosong kfc, kfc sabah, kfc malaysia career, KFC CAREER, part time kfc, jawatan kosong kfc 2013, Jawatan kosong mcdonald, kfc vacancy, borang permohonan kerja kfc, jawatan kosong kfc sabah, www kfc com my, kfc career malaysia, kerja sambilan kfc, kerja kosong di kfc, kerja part time di kfc, kfc com my, kerja kosong kfc sabah, jawatan kosong kfc 2012, kerja kosong kfc 2012, kerja kosong di kfc kelantan, kerja sambilan di kfc, kfc jawatan kosong, borang kerja kfc, kfc part time, jawatan kosong manager mcd, borang kerja mcdonalds, gaji kerja subway, jawatan kosong kfc holdings, jawatan kosong mcD, kerja part time kfc, jawatan kosong mcdonald kota bharu, jawatan kosong mcdonald 2012, ayam mas, jawatan kosong pizza hut, jawatan kosong kfc 2015, jawatan kosong kfc shah alam, career kfc malaysia, jawatan kosong kfc johor bahru, jawatan kosong burger king, jawatan kosong di kfc, kerja kosong mcdonald, part time di kfc, kerja kosong kfc 2015, kerja kosong di mcdonald, kfc malaysia career 2013, kfc job application malaysia, jawatan kosong subway, kfc job vacancy
 
This entry was posted in Swasta and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Anda Mungkin Meminati Jawatan Kosong Berikut:

Lain-Lain Iklan Jawatan Kosong Menarik:

Error: Feed has a error or is not valid