Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Langat – Banyak Kekosongan Terkini

Majlis Daerah Kuala Langat(MDKL) mempelawa warganegara Malaysia, keutamaan kepada anak Negeri Selangor yang berminat dan berkelayakan, berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi jawatan-jawatan kosong tetap seperti berikut:

1. PEGAWAI PENILAIAN GRED W1-1 (1 Kekosongan)
2. JURUAUDIT GRED W1-1 (1 Kekosongan)
3. ARKITEK LANDSKAP GRED J1-1 (1 Kekosongan)
4. PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L1-1 (1 Kekosongan)
5. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N3-1 (1 Kekosongan)
6. PENOLONG JURUUKUR BAHAN GRED J2-1 (1 Kekosongan)
7. JURUTEKNIK GRED JA 3-1 (5 Kekosongan)
8. JURUTEKNIK PERANCANGAN BANDAR DAN WILAYAH GRED JA 3-1 (2 Kekosongan)
9. PEMBANTU PENILAIAN GRED W4-1 (2 Kekosongan)
10. PEMBANTU TADBIR ( KEWANGAN ) GRED W4-1 (2 Kekosongan)
11. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT/ SETIAUSAHA PEJABAT (3 Kekosongan)
12. PEMBANTU KEMAHIRAN GRED H4-1 ( BIDANG ELEKTRIK ) (2 Kekosongan)

jawatan kosong majlis daerah

10. PEMBANTU TADBIR ( KEWANGAN ) GRED W4-1
Taraf Jawatan : Tetap / Kontrak
Kekosongan : 2
Tangga gaji : T1 RM 955 – T20 RM 2780

Syarat Lantikan:

a) Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan serta Kepujian dalam subjek Matematik atau Perdagangan atau Akaun pada peringkat peperiksaan tersebut.
( Gaji permulaan ialah pada Gred W4-1: T1 ) atau

b) Sijil Pelajaran Malaysia serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 2 dalam bidang Perakaunan (Kerani Akaun) (Account Clerk) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.
( Gaji permulaan ialah pada Gred W4-1 : T2 ) atau

c) Sijil Pelajaran Malaysia serta Sijil Perdagangan Malaysia peringkat Pertengahan (Simpan Kira-kira) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.
( Gaji permulaan ialah pada Gred W4-1 : T2 ) atau

d) Sijil Pelajaran Malaysia serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 3 dalam bidang Perakaunan (Penyelia Akaun) (Account Supervisor) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan .
( Gaji permulaan ialah pada Gred W4-1 : T3 ) atau

e) Sijil Pelajaran Malaysia serta Sijil Perdagangan Malaysia peringkat Tertinggi (Perakaunan) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.
( Gaji permulaan ialah pada Gred W4-1 : T3 ) atau

f) Sijil dalam bidang pengurusan perniagaan atau penyimpan kira-kira yang diiktiraf oleh kerajaan daripada politeknik tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
( Gaji permulaan ialah pada Gred W4-1 : T4 ) dan

g) Calon bagi lantikan hendaklah memiliki Kepujian dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.

Untuk lain-lain jawatan sila baca di sini

Cara Memohon:
1. Semua permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan Majlis Daerah Kuala Langat yang boleh diperolehi di

Bahagian Sumber Manusia,
Tingkat Atas, Jabatan Khidmat Pengurusan,
Majlis Daerah Kuala Langat,
Persiaran Majlis Jalan Sultan Alam Shah,
42700 Banting

atau muat turun dari laman web www.mdkl.gov.my.

2. Permohonan dari mereka yang sedang berkhidmat dengan kerajaan atau Badan Berkanun atau Penguasa Tempatan hendaklah melalui Ketua Jabatan mengikut Peraturan-peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat Dan Penamatan Perkhidmatan) 2005.

3. Borang permohonan hendaklah disertakan gambar, salinan fotostat Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil Persekolahan/Pengajian dan Sijil – sijil penghargaan yang diakui sah. Nama jawatan hendaklah dicatat di sebelah kiri sampul surat.

4. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak.

5. Tarikh permohonan pada : 1 FEBRUARI 2012 SEHINGGA 14 FEBRUARI 2012

Catatan Am:
1. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
2. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan tidak berjaya.

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 4.0/5 (6 votes cast)
Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Langat – Banyak Kekosongan Terkini, 4.0 out of 5 based on 6 ratings

Kata Carian Dari Pengunjung:

jawatan kosong segamat, jawatan kosong di muar, jawatan kosong uitm segamat 2012, kerja kosong segamat, jawatan kosong landskap, kerja kosong di tampin, jawatan kosong perancang bandar 2012, kerja kosong di segamat 2012, jawatan kosong segamat 2012, kerja kosong di tampin 2012, jawatan kosong arkitek, kerja kosong di kulai, jawatan kosong di tanjung malim, jawatan kosong di segamat 2012, jawatan kosong di tanjung malim 2012, kerja kosong di tanjung malim, kerja kosong segamat 2012, majlis daerah tampin jawatan kosong 2012, jawatan kosong majlis daerah tampin 2012, jawatan kosong jerantut 2012, jawatan kosong segamat 2013, pejabat tanah muar jawatan kosong, jawatan kosong di tampin, kerja kosong di tanjung malim 2012, jawatan kosong pejabat tanah segamat, jawatan kosong tesco manjung, jawatan kosong tampin 2012, jawatan kosong pejabat tanah kuala langat, jawatan kosong di tampin 2012, jawatan kosong proton tanjung malim, kerja kosong it technician, jawatan kosong kulai, kerja kosong gombak, jawatan kosong tesco kulim, jawatan kosong tesco kulai, jawatan kosong di tapah, jawatan kosong majlis daerah pasir mas 2012, jawatan kosong landskap 2012, jawatan kosong arkitek 2012, jawatan kosong di rompin, kerja kosong di rompin, jawatan kosong pegawai penilaian 2012, kerja kosong landskap, kerja kosong di tapah, pegawai penilaian, kerja kosong pasir mas, jawatan kosong tampin 2013, jawatan kosong di muar terkini, kerja kosong di rompin pahang, jawatan kosong pejabat tanah gombak
 
This entry was posted in Majlis Perbandaran and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Anda Mungkin Meminati Jawatan Kosong Berikut:

Lain-Lain Iklan Jawatan Kosong Menarik:

Error: Feed has a error or is not valid