Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad(TNB)

Dapatkan set untuk perjalanan yang menyeronokkan dan mencabar jika anda memilih kerjaya dengan utiliti gergasi, Tenaga Nasional Berhad (TNB).Pertumbuhan Malaysia adalah didorong oleh kuasa, dan TNB memainkan peranan yang penting dalam pembinaan negara.

TNB, dengan 5 dekad pengalaman dalam industri bekalan elektrik, sedang mencari individu-individu yang komited pemain pasukan dengan dahaga untuk mencabar dan berani untuk menjadi sebahagian daripada pasukan yang progresif, dinamik dan bersemangat. Jika anda bercita-cita untuk menjadi sebahagian daripada organisasi yang disegani, di mana prospek adalah terbatas, TNB menawarkan anda peluang-peluang dalam persekitaran yang sangat ganjaran.

TNB menggaji lebih 25,000 orang dan menerima penghargaan yang diterima kerana majikan atas. Persekitaran mesra kakitangan termasuk kemudahan sukan, dispensari, tadika dan kafeteria. Terdapat bonus tahunan yang murah hati, menimbulkan dan promosi untuk prestasi terbaik. Faedah kesihatan dan perubatan yang besar.


Peluang Kerjaya

Dalam budaya korporat TNB, idea-idea baru adalah dialu-alukan. Terdapat banyak peluang untuk mendapatkan yang terlibat, daripada penjanaan kuasa dan penghantaran kepada pengagihan TNB kepada pengguna. Terdapat banyak peluang untuk pertumbuhan kerjaya. TNB menawarkan pelbagai kerjaya yang luas untuk diterokai.

Sertai sekarang dan menjadi sebahagian daripada perjalanan ke arah mencapai Pelan Strategik 20 Tahun TNB seperti yang kita berusaha untuk menjadi pemimpin global menjelang 2025.

Faedah dan Ganjaran

Kami memahami betapa menarik dan mengekalkan orang-orang terbaik. Di samping itu dengan gaji yang kompetitif, kami menawarkan beberapa manfaat serta insentif yang bertujuan untuk mengiktiraf dan memberi ganjaran bagi pencapaian yang tinggi.

Kami menyokong pekerja yang bercita-cita melalui program-program pembangunan dan peluang – sama ada dengan bergerak ke atas melalui syarikat itu, atau dengan mengembangkan kemahiran dan pengalaman mereka. Dengan begitu banyak berlaku, kami juga mengiktiraf keperluan untuk kira-kira, jadi kami menawarkan pelbagai perkhidmatan dan faedah yang membantu pekerja kita mendapat sebahagian daripada bekerja di TNB.

Saraan yang Kompetitif

* Skim gaji yang menarik
* Perubatan liputan dan faedah insurans
* Bayaran balik dan elaun
* Holiday penginapan
* Staf pihak

Ganjaran dan pengiktirafan untuk penghibur yang tinggi

* Promosi
* Kenaikan tahunan dan bonus

Latihan dan Pembangunan Kerjaya

Di TNB, kami menyediakan peluang pembangunan kerjaya yang berkuasa dan persekitaran yang menyokong untuk memupuk kerjaya pengurusan diri. Kami menggalakkan perhubungan yang kerap, terbuka dan jujur ​​di antara anda dan pengurus anda. Yang proaktif dalam menguruskan kerjaya anda, anda akan mahu mencari bimbingan, alat-alat, dan nasihat yang anda perlukan untuk cemerlang dalam tanggungjawab semasa anda dan untuk membangunkan kawasan-kawasan yang terlebih dahulu matlamat kerjaya anda.

Latihan dan Pembangunan

* Biasiswa
* Cuti Belajar
* Teknikal dan latihan di tempat kerja
* Kepimpinan program pembangunan

Persekitaran kerja yang kondusif dan kemudahan yang serba lengkap

* Hari pusat jagaan
* Kemudahan sukan

Kata Carian Dari Pengunjung:

jawatan kosong polis bantuan 2012, jawatan kosong juruteknik 2012, kerja kosong juruteknik elektrik 2012, TNB career 2012, polis bantuan 2012, kerja kosong tnb 2012, jawatan kosong polis bantuan tnb 2012, kerja kosong polis bantuan 2012, pengambilan polis bantuan 2012, jawatan kosong elektrik, temuduga polis bantuan 2012, temuduga terbuka polis bantuan 2012, jawatan kosong elektrikal 2012, jawatan kosong juruteknik elektronik 2012, iklan jawatan kosong polis bantuan 2012, jawatan polis bantuan 2012, jawatan kosong polis bantuan kerajaan 2012, polis bantuan tnb, jawatan kosong polis bantuan bank negara 2012, jawatan kosong elektrik kerajaan, permohonan polis bantuan 2012, tnb kerja kosong 2012, borang jawatan kosong polis bantuan 2012, jawatan kosong sukan 2012, jawatan kosong elektrik 2012, kerja kosong tenaga nasional berhad 2012, juruteknik elektrik 2012, polis bantuan, jawatan kosong polis bantuan terkini 2012, jawatan kosong polis bantuan felda 2012, jawatan kososng plolis bantuan tnb
 
This entry was posted in Iklan Kerja and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Lain-Lain Iklan Jawatan Kosong

Error: Feed has a error or is not valid

Error: Feed has a error or is not valid