Jawatan Kosong di Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

Universiti Tun Abdul Razak (UniRazak) sedang membuka kekosongan untuk jawatan kosong Eksekutif. Anda dikehendaki memberi sokongan kepada urusan pentadbiran jabatan dan fakulti di mana anda ditempatkan. Pemohon mestilah mempunyai Ijazah Sarjana Muda dan pengalaman sekurang-kurangnya 3 tahun dalam bidang berkaitan. Bagi anda yang berminat sila baca iklan jawatan kosong UniRazak yang disediakan.

unirazak career

Jawatan Kosong di Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

Nama Jawatan: Executive
Lokasi: Kuala Lumpur

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) telah ditubuhkan sebagai salah satu universiti swasta pertama di Malaysia pada 18 Disember 1997. Dinamakan sempena Perdana Menteri Kedua Malaysia, Tun Abdul Razak bin Hussein Al-Haj, Unitar ingin menjadi institusi utama dalam menyediakan pendidikan berkualiti dan modal insan dalam bidang-bidang khusus di kalangan ekonomi baru muncul. Oleh itu, UNIRAZAK berhasrat dalam meningkatkan akademik dan amalan pengurusan dengan mengambil calon yang berkelayakan yang berpengetahuan, berdedikasi dan bersedia untuk bersama UNIRAZAK dalam memupuk pemimpin masa depan keusahawanan Malaysia.

Tanggungjawab:
Anda akan dikehendaki untuk bekerja secara bebas(independently) atau /dan berpasukan untuk memberikan sokongan pentadbiran kepada operasi jabatan/fakulti masing-masing.

Syarat-syarat:
– Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam sebarang bidang.
– Sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan kosong UniRazak ini.
– Sebaik-baiknya Eksekutif pengkhususan dalam Pendidikan atau yang setaraf.
– Kemahiran komputer yang cemerlang dan cekap dalam menggunakan MS Office (Excel, Word, Outlook dan Access)
– Kemahiran berkomunikasi yang cemerlang dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.

Sila hantar surat permohonan anda bersama-sama dengan gambar berukuran pasport dan resume terperinci (nyatakan butir-butir peribadi, kelayakan anda, pengalaman) ke alamat berikut:

Head, Human Resources Department
Universiti Tun Abdul Razak
Razak Campus
8, Jalan Munshi Abdullah,
50100 Kuala Lumpur, Malaysia

Email: recruit@unirazak.edu.my
Fax: 03-7627 7170
Website: www.unirazak.edu.my

Adalah dimaklumkan bahawa hanya pemohon yang disenarai pendek sahaja akan dimaklumkan sama ada melalui e-mel atau melalui telefon

 
This entry was posted in Universiti and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Lain-Lain Iklan Jawatan Kosong

Error: Feed has a error or is not valid

Error: Feed has a error or is not valid