Kerja Sambilan di UiTM – Pembantu Pengawas

Universiti Teknologi MARA(UiTM) Cawangan Sabah mempelawa Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong sebagai Pembantu Pengawas. Keutamaan untuk anak negeri Sabah. Kelulusan sekurang-kurangnya tamat Tingkatan 5 atau lulus Sijil Pelajaran Malaysia(SPM) atau yang setaraf. Pelajar, bekas pelajar dan staff Akademik UiTM tidak dibenarkan memohon jawatan kosong UiTM ini. Bagi yang berminat sila baca keterangan lengkap iklan kerja sambilan UiTM yang telah disediakan;

Nama Jawatan: Pembantu Pengawas
Taraf Jawatan: Sambilan

uitm pengawas peperiksaan

1. Calon yang berkelayakan adalah diperlukan untuk mengisi jawatan di atas mengikut syarat-syarat perlantikan seperti berikut:
(a) Warganegara Malaysia (Bumiputera).

(b) Pemohon mestilah berumur 17 tahun ke atas tetapi tidak melebihi 30 tahun pada tarikh permohonan dibuat. Pemohon yang belum mencapai umur 18 tahun hendaklah mendapat kebenaran ibu/bapa/penjaga.

(c) Sihat tubuh badan.

(d) Keutamaan akan diberi kepada anak-anak staf UiTM. Ahli keluarga yang lain atau kenalan juga boleh dipertimbangkan. Staf UiTM yang terbabit akan dianggap sebagai rujukan perwatakan pemohon.

(e) Kelayakan minimum sekurang-kurangnya tamat Tingkatan 5 atau mempunyai SPM atau setaraf dengannya.

(f) Pelajar UiTM / Bekas Pelajar UiTM / Staf Akademik UiTM tidak dibenarkan memohon.

(g) Calon-calon hendaklah komited dengan bidang tugas.

(h) Pihak UiTM boleh menamatkan tempoh perkhidmatan Pembantu Pengawas pada bila-bila masa, jika didapati melanggar etika dan peraturan yang ditetapkan.

2. Taraf Jawatan – Sambilan (mengikut tempoh peperiksaan iaitu bermula dari 12/03/2012 hingga 01/04/2012).

3. Kadar Elaun – RM 4.00 sejam.

4. Calon yang berminat sila dapatkan Borang Permohonan di Unit Peperiksaan, Bahagian Hal Ehwal Akademik, UiTM Cawangan Sabah.

5. Tarikh tutup permohonan : 16 FEBRUARI 2012

6. Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dikembalikan ke
Rektor, Universiti Teknologi MARA Cawangan Sabah (U.P.: Unit Peperiksaan)
sebelum atau pada 16 Februari 2012.

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Kerja Sambilan di UiTM – Pembantu Pengawas, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Kata Carian Dari Pengunjung:

kerja dari rumah tanpa modal 2012, kerja dari rumah tanpa modal, kerja sambilan di rumah tanpa modal, kerja sambilan di rumah tanpa modal 2012, www uitm edu my, kerja di rumah tanpa modal, malaysiancareer my, kerja di rumah tanpa modal 2012, www uitm, kerja kosong tanpa kelulusan, kerja sambilan tanpa modal, jawatan kosong tanpa spm, www uitm edu com my, www sabah uitm edu my, kerja kosong tanpa spm, bekerja dari rumah tanpa modal, kerja part time di rumah tanpa modal, kerja kosong dari rumah tanpa modal, www uitm edu, kerja online tanpa modal, kerja part time online tanpa modal, www uitm edu my online application, www malaysiancareer my, kerja dirumah tanpa modal, uitm sabah, spad kedah, www uitm edu gov my, kerja part time 2013, kerja sambilan dari rumah tanpa modal, www uitm edu com, google, kerja kosong dari rumah, kerja dirumah tanpa modal 2012, kerja part time dari rumah tanpa modal, www uitm sabah edu my, bekerja di rumah tanpa modal, pengajar sambilan 2012, kerja online dari rumah tanpa modal, kerja online tanpa modal malaysia, kerja sambilan dirumah tanpa modal, jawatan kosong pembantu pengawas peperiksaan 2012, www uitm sabah, pembantu pengawas peperiksaan uitm 2012, jawatan kosong seberang perai, uitm sabah vacancy, kerja sambilan di uitm shah alam, pembantu pengawas peperiksaan uitm machang, jawatan kosong uitm 2017 pengawas peperiksaan, pengawas peperiksaan sambilan 2017, kerja kosong pengawas peperiksaan
 
This entry was posted in Universiti and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Anda Mungkin Meminati Jawatan Kosong Berikut:

Lain-Lain Iklan Jawatan Kosong Menarik:

Error: Feed has a error or is not valid