Peluang Kerja di Honda Malaysia

HONDA Malaysia adalah salah sebuah syarikat automotif terkenal di negara ini yang terlibat dalam sektor pembuatan, pemasangan dan pengedaran kereta-kereta Honda. Selaras dengan usaha berterusan Honda Malaysia untuk mengembangkan operasinya di Malaysia, Honda Malaysia mempelawa individu-individu yang berminat dan berkelayakan serta bermotivasi tinggi untuk menyertai pasukan mereka bagi mengisi jawatan kosong Eksekutif Khidmat Pelanggan (Customer Service Executive). Jawatan ini berkaitan dengan pengurusan khidmat pelanggan yang berurusan dengan Honda. Pengalaman sekurang-kurangnya setahun diperlukan untuk jawatan kosong honda Malaysia ini. Bagi yang berminat dengan kerja kosong ini sila baca keterangan iklan berikut.

honda malaysia career

Jawatan Kosong Honda Malaysia – Customer Service Executive (Inbound (CRD))

Tanggungjawab:

- Untuk menangani permasalahan pelanggan

- Menjalankan siasatan terperinci mengenai masalah pelanggan dengan berhubung kepada pengedar Honda dan jabatan-jabatan dalaman.

- Secara konsisten dalam membuat panggilan susulan dan maklum balas kepada pelanggan mengenai sebarang masalah dalam masa yang dipersetujui.

- Membina dan mengekalkan hubungan yang baik dengan pelanggan-pelanggan Honda dan berusaha ke arah Kepuasan Pelanggan (Customer Satisfaction).

- Membantu dalam menyusun laporan mingguan/bulanan.

Syarat-Syarat:

- Pemegang Ijazah / Diploma di dalam mana-mana bidang berkaitan.

- Mesti mempunyai kemahiran Bahasa Inggeris yang cemerlang, menulis dan berbicara. Boleh berkomunikasi dalam Bahasa Cina adalah satu kelebihan.

- Boleh berkomunikasi yang baik / kemahiran interpersonal.

- Sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman dalam bidang perkhidmatan pelanggan dan mampu bekerja di bawah tekanan.

- Mampu mengedalikan komputer dengan baik.

- Perkhidmatan berorientasikan pelanggan ‘Customer come first’

- Jawatan kosong honda ini ialah secara kontrak selama satu(1) tahun

Calon-calon yang berminat dengan jawatan kosong Honda Malaysia adalah digalakkan untuk memohon secara dalam talian. Secara alternatif juga boleh menggunakan faks atau pos dengan mengemukakan resume lengkap yang mengandungi gaji semasa dan jangkaan ke alamat di bawah. Sila nyatakan jawatan kosong yang dipohon pada bahagian atas kiri sudut sampul surat anda.

General Manager,
Administration Division
Honda Malaysia Sdn Bhd
Hicom Industrial Park Pegoh,
P.O. Box 70, 78000,
Alor Gajah, Melaka.

Fax: 6-06-5591515
Tarikh Tutup 3 Mei 2012

Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dimaklumkan.

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (17 votes cast)
Peluang Kerja di Honda Malaysia, 3.9 out of 5 based on 17 ratings

Kata Carian Dari Pengunjung:

honda melaka, proton career, kilang honda, jawatan kosong kilang honda melaka, nissan malaysia career, jawatan kosong honda, perodua career, jawatan kosong kilang honda alor gajah, kerja kosong honda melaka, honda melaka career, honda melaka open interview, kilang honda di melaka, honda melaka job, kerja kosong kilang honda melaka, honda malaysia melaka, kilang di melaka, jawatan kosong swasta, jawatan kosong di kilang honda melaka, honda melaka vacancy, jawatan kosong boon siew honda BATU KAWAN, kerja kosong di kilang honda melaka, jawatan kosong kilang melaka, honda job vacancy, jawatan kosong kerajaan 2013 terkini, nissan career malaysia, proton career 2013, kilang honda di malaysia, proton malaysia career, rhb dan maybank merupakan dua buah institusi yang menyediakan khidmat perbankan di cawangan pos yang terpilih, kerja kosong kilang di melaka, jawatan kosong penyambut tetamu, kilang honda malaysia, jawatan kosong honda malaysia, jawatan kosong kerajaan yang baru dibuka, kerja kosong swasta, kerja kosong di honda malaysia, juruteknik automotif jpj, jawatan kosong kerajaan terkini 2013, kilang honda alor gajah, pusat servis honda, jawatan kosong di honda malaysia, kerja kosong baru, kerja kosong kilang melaka, boon siew honda job vacancy, syarikat honda melaka, jawatan kosong kilang panasonic kulim, hyundai malaysia career, nissan vacancy malaysia, jawatan kosong honda melaka 2013, jawatan kosong nissan 2013
 
This entry was posted in Swasta and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Anda Mungkin Meminati Jawatan Kosong Berikut:

Lain-Lain Iklan Jawatan Kosong Menarik:

Error: Feed has a error or is not valid

Error: Feed has a error or is not valid